Hur vi jobbar

Kontakta oss när ni börjar fundera på förlossningsfoto, gärna i ett tidigt skede under graviditeten. En tid innan förlossningen träffar någon av våra fotografer er för ett första möte, där ni berättar om era förväntningar och vi om vår arbetsprocess. När det är dags att föda möter fotografen er på förlossningsavdelningen, och följer sen skeendet till dess att barnet har kommit. Efteråt får ni som föräldrar göra ett urval på 20 bilder, som vi bearbetar efter era önskemål (färg eller svartvitt). Fotograferingen sker i samförstånd med er, och om något skulle kännas obekvämt kan ni avbryta när som helst.

Vilka vi är

Vi som driver förlossningsfoto.se är utbildade i bildjournalistik vid Nordens fotoskola. Vi har många års erfarenhet av att jobba för Sveriges ledande dagstidningar och magasin, med såväl kortare uppdrag som egna, fördjupande projekt. Vi är vana att porträttera och dokumentera människor i varierande situationer, och är inkännande och respektfulla i vårt förhållningssätt.
Vi bor i Stockholm och fotograferar främst förlossningar i Stockholmsområdet, men hjälper gärna till att tipsa om fotografer på fler orter.

Kontakta oss främst via mejl, info@forlossningsfoto.se, eller ring Moa Karlberg på 0702-373772.

För att se mer av våra tidigare arbeten, titta in på våra personliga hemsidor.

Moa Karlberg www.moakarlberg.com
Sara Mac Key www.saramackey.se
Pi Frisk www.pifrisk.com
Erika Aminoff www.erikaaminoff.com

Hemsidan är producerad av: MadeByMelina

Vi samarbetar med Babyz.se – barnmorskor som coachar dig genom profylaxkuser i grupp, privat hemma hos dig eller via Skype.

alla_2019.jpg